4 raons per a usar implants dentals en perdre una dent

Hi ha persones que li lleven importància a la situació posterior a la pèrdua d’alguna peça dental, sobretot si no és molt visible. “Això és un capritx” o “no s’aprecia a penes” són algunes de les expressions de persones reticents a restaurar la seva dentadura a través d’implants dentals després d’experimentar una anomalia.

Salut o estètica?

Per a algunes persones pot ser un autèntic malson el fet de perdre la dent, ja sigui per estètica o per salut. Aquests dos factors són aquells que més ens empenyen a esmenar qualsevol anomalia dental, però alguns no aconsegueixen relacionar que a vegades aquests dos factors van de la mà, sobretot en odontologia.

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

Abans de decantar-nos per un factor en favor de l’altre per a evitar una visita al dentista, hem d’informar-nos bé si el problemes de salut afectarà l’estètica dental i viceversa. Estar ben informats és fonamental. En aquest cas, la perduda de la dent, és un clar exemple del llaç que existeix entre estètica i salut quan de les nostres dents es tracta

Precaución postoperatorio implantes dentales

Les raons per a reposar una dent

A continuació donarem algunes de les raons principals per les quals hem d’acudir a un dentista per a solucionar la caiguda d’una dent:

– Estètica:

Començarem per la més òbvia. L’estètica és un dels aspectes fonamentals avui dia en les nostres vides, tant en el que a relacions personals es refereix com a l’àmbit laboral i d’imatge.
Solucionar la pèrdua d’una dent millorarà la nostra autoestima i ens ajudarà a portar una vida més satisfactòria.

– Efectes negatius sobre l’os:

Quan es perden peces dentals, les genives que les sostenen tendeixen a allunyar-se, produint-se la pèrdua de l’os. És alguna cosa que ens pot succeir a llarg termini, per això el millor és solucionar la caiguda d’una dent al més aviat possible.

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

– Canvis en l’estructura facial:

Quan perdem una dent, la geniva tendeix a contreure’s, afectant d’aquesta forma a l’aspecte físic de la nostra cara, ja que aquesta se secunda d’alguna forma en els ossos maxil·lars. Com a resultat, l’aspecte de la nostra cara tendeix obtenir una aparença més “anciana”.

top-a-perdita-denti-c-tech-implant-implantologia-dentale

– Separació dental i càrrega sobre altres dents:

Quan es perden peces dentals, l’oclusió que es produeix en ajuntar les dents, per exemple en la masticació, ja no és perfecta, produint-se així càrregues a les dents de voltant. A més, les dents perden el suport immediat que si existeix en una geniva totalment poblada.

La solució: Implants dentals

Sens dubte, els implants dentals són la millor solució per a la resoldre la caiguda d’una dent, ja que ens ofereix una solució eficaç i amb un aspecte bastant natural.

Els tipus d’implants poden ser diferents, depenent de les necessitats i les característiques personals, per això, la millor opció és acudir a un especialista odontòleg en implants dentals perquè ens assessori i ens ofereixi la millor solució.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar