5 avantatges de l'ortodòncia que no coneixies

Sabies que l’ortodòncia compleix moltes més funcions que la d’alinear les dents? Podria semblar que l’únic objectiu de realitzar-se un tractament d’ortodòncia és millorar l’estètica de la boca, però no és així. L’ortodòncia en la nostra clínica dental de Reus té molts beneficis en les dents i en la salut en general. Et comptem 5 avantatges de l’ortodòncia que potser no coneixies.

Beneficis de l’ortodòncia

Encara que l’ortodòncia és generalment un tractament llarg i costós, val la pena per tots els seus beneficis. Som experts en ortodòncia a Reus i podem garantir aquestes i molts altres avantatges si confies en nosaltres.

Un somriure més bonic

No es pot negar que l’estètic és el primer benefici de l’ortodòncia. El somriure serà més bonica després del tractament, fins i tot hi ha fórmules perquè ho sigui des del primer moment. Per exemple, l’ortodòncia invisible a penes es veu mentre treballa, la qual cosa evita la pèrdua estètica durant el tractament. A més, aquesta varietat d’ortodòncia aconsegueix els mateixos objectius que altres més tradicionals, per la qual cosa és molt recomanable.

Millor funcionalitat de la boca

L’ortodòncia corregeix problemes relacionats amb la mala oclusió, la posició i l’alineament de les dents. Això fa que la pressió en mastegar sigui menor i més efectiva, la qual cosa beneficia l’estat de la boca a llarg termini.

Facilita la higiene bucal

Unes dents més rectes són també més fàcils de netejar. El raspall arribarà amb major facilitat a tots els racons, igual que altres elements com el fil dental o el col·lutori.

Redueix les possibilitats de sofrir certes malalties

En millorar la posició de les dents i facilitar la seva neteja es redueixen també les possibilitats de sofrir certes malalties. Concretament, després d’una ortodòncia hi ha menys incidència de càries, gingivitis, malaltia periodontal i infeccions en general.

Millora la digestió, la pronunciació i la parla

Però és que els beneficis de l’ortodòncia van més enllà. Altres processos de l’organisme també es veuen millorats gràcies a aquest tractament. La digestió millora, igual que la pronunciació i la parla.

Si vols gaudir de tot el que l’ortodòncia a Reus pot fer per tu, no dubtis a venir a visitar-nos com més aviat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.