5 motius pels quals visitar al dentista després de l'estiu

L’estiu ha acabat. Hem de reconèixer que ha estat una època d’excessos en tots els sentits, i ara pot ser que passi factura. Has reduït la cura de la teva boca durant les vacances? Perquè aquí tens 5 motius pels quals visitar al teu dentista a Reus després de l’estiu.

Per què has de visitar el dentista després de l’estiu?

Sempre és un bon moment per a acudir a una cita amb el teu dentista. I després de l’estiu més que mai. Una posada a punt abans d’iniciar la nova temporada t’ajudarà a protegir la teva salut bucodental.

Perquè pots necessitar una neteja

El sarro i la placa bacteriana tendeixen a acumular-se més durant l’estiu. Una de les principals causes és per descurar la higiene bucal. Encara que l’augmentis després de l’estiu, el carrall no s’elimina fàcilment. Per aquest motiu pugui ser necessari realitzar-te una neteja professional.

Perquè podrà detectar possibles problemes

Un dentista a Reus professional és capaç de detectar problemes fins i tot quan encara no produeixen símptomes visibles. D’aquesta manera és més fàcil atallar-los abans que es compliquin més.

Perquè és un bon moment per a iniciar tractaments

Després de l’estiu i d’un temps de descans, és un bon moment per a iniciar certs tractaments d’estètica. Has pensat a millorar el teu somriure amb una ortodòncia? Potser un emblanquiment o posar-te carillas? Pensa-ho.

Perquè t’ajudarà a tornar a la rutina

El teu dentista a Reus de confiança et donarà consells per a tornar a la rutina. Per exemple, quant a l’alimentació. És hora de baixar el consum de sucre i aliments calòrics i tornar al menjar sa.

Perquè et farà recuperar el teu somriure

Després de visitar-nos en la nostra clínica dental de Reus, et sentiràs millor, tindràs la teva boca a punt per a la tardor, i somriuràs més. Fins i tot començaràs a somriure res més arribar, perquè en aquest moment oferim un 20% de descompte en tots els nostres tractaments. Veuen com més aviat millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *