Carilles dentals: tots els detalls sobre aquest tractament

El tractament de carilles dentals és cada vegada més demandat en la nostra clínica de Reus. Si vols corregir el color, grandària o forma de les teves peces dentals, les carilles pot ser que siguin la millor opció.

Es tracta de fines làmines que es col·loquen en la part exterior de les dents, corregint les seves imperfeccions. Les carilles s’usen, fonamentalment, per a corregir dents que s’hagin deteriorat, aconseguint un resultat totalment natural. Aquest element s’uneix a la peça dental mitjançant un adhesiu que, si és tractat com una dent més, amb les cures necessàries, pot durar anys.

Què has de saber sobre les carilles dentals? En aquest article, volem resoldre tots els dubtes que encara existeixen sobre aquest tractament dental.

Existeixen diferències entre les carilles i les corones?

Sí, són dos tractaments diferents. Encara que tots dos serveixin per a millorar l’estètica del somriure, compten amb un procediment diferent: les carilles s’uneixen a la dent amb un adhesiu, però les corones dentals són en si una pròpia estructura dental, per la qual cosa, a vegades, és necessari tallar una mica la dent. Normalment, les carilles serveixen per a corregir imperfeccions menors i les corones per a recuperar l’estructura d’una peça dental molt deteriorada.

Per què haig de decantar-me per les carilles dentals?

Les carilles dentals s’utilitzen, sobretot, per a corregir les següents situacions:

Aconseguir blanquejar el somriure.
Cobrir fractures dentals.
Eliminar grans espais interdentals.
Corregir al forma d’una peça dental.

Quin és el resultat d’aquest tractament?

En contra del que nombroses persones pensen, les carilles dentals no resulten artificials. Aquestes fines làmines es fabriquen amb materials que es mimetitzen amb el to de la dent natural, aconseguint un somriure uniforme. A més, existeixen diversos tons perquè el pacient pugui triar el més adequat.

Les carilles dentals danyen a la dent natural?

Es tracta d’un tractament conservador que no danya l’estructura de la dent original. En alguns casos, és necessari realitzar una mínima modificació per a aconseguir que el resultat sigui el desitjat, però això no sempre és necessari ni comporta cap risc. D’altra banda, no és comú que els pacients experimentin cap mena de molèstia després del tractament.

El dentista serà l’encarregat de determinar si el pacient necessita el desgast dental, o si el tractament pot tenir algun altre tipus de conseqüència oral en el pacient.

Demana cita en el nostre centre si vols realitzar-te aquest tractament i informa’t sense compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *