Clínica dental familiar amb totes les especialitats al centre de Reus

Primdental és una clínica dental privada de caràcter familiar que ofereix totes les especialitats odontològiques al centre de Reus: odontologia preventiva i conservadora, ortodòncia tradicional i invisible, implantologia, periodòncia, endodòncia, pròtesi dental i estètica dental. La nostra filosofia és oferir la màxima qualitat tècnica i assistencial en els nostres tractaments donant un tracte familiar i proper per part del nostre equip de professionals.

Què oferim als nostres pacients?

En Primdental comptem amb personal clínic qualificat i amb àmplia experiència en la professió, que sempre et atendrà de manera personalitzada: escoltant les teves preocupacions, els teus desitjos i expectatives respecte a el tractament que vagis a realitzar-te.

Volem que la teva estada a la nostra clínica sigui el més confortable possible des que entres per la porta fins que finalitzes el teu tractament. Per això volem que et sentis comprès i parlar-te de forma clara, directa i honesta. Els nostres més de 10 anys d’experiència a Reus ens avalen com un dels centres odontològics de referència a la ciutat.

Gràcies a l’ús de l’última tecnologia podem oferir els millors diagnòstics i fer servir les tècniques més innovadores perquè el pacient tingui les menors molèsties possibles i els resultats més estètics i duradors. Tots els materials que utilitzem en els nostres tractaments són d’alta gamma, de manera que oferim serveis de qualitat a un cost reduït.

Les nostres instal·lacions són àmplies i confortables perquè et sentis còmode i relaxat. Per a nosaltres és important que els temps d’espera siguin els mínims possibles, de manera que intentem que els pacients siguin atesos a l’hora que se’ls ha citat. Ens comprometem amb el teu benestar en tot moment.

Les nostres especialitats: la implantologia dental i l’ortodòncia

Som experts en implants dentals, aconseguint resoldre casos complicats que no obtenien solució en altres clíniques. En Primdental vam realitzar un estudi dental i mèdic complet en el qual valorem la situació de l’pacient i a partir d’aquí es donen les possibles solucions individualitzades a les seves necessitats.

Realitzem des implants unitaris, reposició de diverses dents, rehabilitacions de tota la boca, així com implants de càrrega immediata (col·loquem la pròtesi provisional fixa en menys de 48 hores després de la col·locació de l’implant), pròtesis sobre implants, etc.

A més, gràcies a la tecnologia digital que fem servir a la nostra clínica, el procés és molt més ràpid. Mitjançant el TAC Dental 3D, som capaços de realitzar un diagnòstic precís de l’estat de la boca de l’pacient planificant de manera virtual la cirurgia abans fins i tot de realitzar-la. Mitjançant aquesta tecnologia podem projectar l’altura necessària de l’implant, la proximitat a l’nervi, el tipus d’os o la distribució dels implants entre si.

Ortodòncia per a nens i adults

En Primdental sabem que actualment els tractaments d’ortodòncia són demandats tant per nens i adolescents com per adults, per això disposem de diferents tipus d’ortodòncia segons les necessitats de cada pacient.

Tant l’ortodòncia tradicional com la ortodòncia invisible aconseguirà alinear les teves dents, aconseguint millorar el teu estètica amb un somriure bonic i evitant l’acumulació de placa a causa de la dificultat de raspallar-nos les dents quan aquests estan mal col·locats.

Ortodoncia Invisible d’Invisalign

Entre les diferents opcions de tractaments ortodòntics disposem de solucions més estètiques com l’ortodòncia Invisible d’Invisalign, que permet corregir les dents de forma discreta i sense que ningú ho noti. A més, resulta molt més còmode que l’ortodòncia fixa, ja que és possible treure els alineadors per menjar i per a la higiene diària i posar-los en qualsevol moment.

Si estàs interessat en conèixer tot el que et pot aportar Primdental, una clínica dental familiar al centre de Reus, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 977.128.708.

Ens preocupem per tu i per la teva butxaca, de manera que financem el teu tractament fins a 36 mesos sense interessos. Informa’t sense compromís!

Troba’ns al Raval Martí Folguera, 22 baixos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.