Conseqüències d'una inadequada higiene oral

La mayoría de las personas son conscientes de la importancia de cuidar adecuadamente de su boca. Aunque esta toma de conciencia todavía no ha llegado a todo el mundo. Si eres de los que piensan que no pasa nada por descuidar la higiene oral, toma nota de algunas consecuencias de los malos hábitos.

Què li passa a una boca amb una higiene deficient?

És evident que qualsevol persona desitja lluir un somriure bonic, neta i brillant. Però, per a això, és important mantenir uns hàbits adequats quant a la higiene oral. Com a dentistes a Reus, estem acostumats a veure pacients amb problemes derivats de la falta d’higiene. Una cosa més perillosa del que pugui semblar.

Acumulació de bacteris

La falta de raspallat i d’altres hàbits de neteja farà que els bacteris s’acumulin en les dents i en tota la boca. Com a mínim, serà més probable que apareguin càries, però les conseqüències poden anar molt més allà.

Malalties bucodentals

A més de les càries, una inadequada higiene oral pot derivar en malalties bucodentals de gravetat, com la gingivitis i la periodontitis. Amb el temps, la conseqüència serà la pèrdua de peces dentals. D’aquí la importància de la correcta neteja de les dents i de les revisions en la nostra clínica dental de Reus.

Malament alè

Encara que generalment el mal alè està relacionat amb problemes gastrointestinals, també pot ser conseqüència d’una higiene deficient. Per a eliminar qualsevol rastre de bacteris causants de mal alè, a més del raspallat caldrà esbandir-se amb col·lutori.

Perjudici estètic

Unes dents brutes són a més lletjos i antiestètics, la qual cosa tindrà efectes negatius en les relacions socials. Una conseqüència que pot afectar a tots els àmbits de la vida si no es posa remei.

Visita al teu dentista a Reus si creus que no segueixes una adequada higiene bucal per a canviar els teus hàbits com més aviat millor. Recorda que un somriure net i cuidat diu molt de tu, i a més és bàsica per a mantenir una bona salut oral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *