Dubtes més freqüents sobre implants dentals

Col·locar implants dentals és un dels tractaments més reeixits en persones que han perdut una o diverses peces dentals per diverses causes. No obstant això, aquest tractament és relativament actual, i per això pot generar una sèrie dubtes a les que tractarem de donar resposta per a la tranquil·litat de qualsevol pacient.

Respostes a algunes preguntes sobre els implants dentals

Hem recopilat algunes de les qüestions més freqüents per part dels pacients que acudeixen a la nostra consulta. Si tens qualsevol altre dubte, pregunta’ns!

En què es diferencien els implants d’altres pròtesis?

Els implants dentals substitueixen a una dent perduda d’una forma molt natural. Són fixos i permeten recuperar l’estètica i funcionalitat de la boca, cosa que no ocorre en la mateixa proporció amb altres tractaments.

Per a quins pacients es recomanen els implants dentals?

Qualsevol pacient major d’edat pot ser sotmès a aquest tractament, i no existeix cap límit. Únicament serà necessari un estudi previ de la boca del pacient per a comprovar el seu estat i la viabilitat de col·locar els implants, depenent de l’estat de l’os, encara que en general existeixen solucions a mesura per a tots els casos.

És dolorós col·locar implants dentals?

Les tècniques actuals són poc invasives i indolores a causa de l’aplicació d’anestèsia local. És possible que el pacient senti algunes molèsties, però són puntuals i solen desaparèixer en poc temps. En general, el pacient pot fer vida normal gairebé de manera immediata.

Quant duren els implants dentals?

Un implant és un element de llarga durada, dissenyat per a romandre molts anys. La seva durabilitat dependrà de diversos factors, com l’estat de la boca del pacient, els seus hàbits d’higiene i que segueixi o no les recomanacions del dentista quant a les seves cures i les visites per a revisió. No obstant això, la gran majoria de persones que se sotmeten a aquest tractament poden gaudir dels seus avantatges a llarg termini, per més de 15 anys.

Quin és el manteniment habitual dels implants dentals?

El manteniment dels implants dentals es realitza de la mateixa manera que en les dents naturals, extremant la higiene i aplicant els productes necessaris. A més, caldrà acudir a revisions i evitar consumir productes perjudicials, especialment el tabac.

En Clínica Primdental Ellert som experts en implants dentals. Veuen al nostre centre i informa’t sense compromís sobre aquest tractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.