Implants dentals….Què se sent amb ells?

Hi ha moltes persones que creuen que resulta incòmode portar un o diversos implants dentals, que no és natural i que fins i tot pot provocar molèsties i dolors en determinats casos. Aquells que no coneixen el procés, s’espanten veient com s’allotgen en la nostra boca, no obstant això, és un procés positiu, indolor a penes (gràcies a l’anestèsia) i que dura gairebé tota la vida.

Aquesta és la reacció de molts en conèixer la seva existència, esglai i por. No obstant això, aquests dubtes i temors sempre acaben desapareixent en el moment en el qual aposten per ells i comproven la seva funcionalitat i avantatges.

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

implante dental reus pieza

Què se sent amb un o diversos implants en la nostra boca? Exactament el mateix que amb les dents naturals que ara tenim, gens anòmal. Encara que molts garanteixen que es troben molt més segurs, ja que senten que la seva nova dent és més resistent que l’anterior. La finalitat d’aquest tractament és que aconseguim lluir una dentadura completa, sana i perfecta, perquè puguem oblidar aquestes limitacions i dolors que abans patíem.

Cada cas és diferent, però en mastegar no hi ha comparació i tots coincideixen en la seva millora. Si abans teníem molèsties o dolors en mossegar determinats aliments, amb un implant desapareixen, perquè cal tenir en compte que ho farem amb una nova peça, completament sana i molt més resistent.

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

Si estàs dubtant a recórrer a ells o no, no ho pensis més. Tots els teus dubtes sempre seran ateses per equips de professionals que estaran encantats d’atendre’t. Els implants dentals són una solució realment efectiva i indolora, i si creus que aquesta intervenció és dolorosa, has de saber que només podria arribar a generar molèsties en el procés de cicatritzat de les incisions realitzades per a col·locar els implants, res més.

Guardar

Guardar

Guardar