Implants dentals….Quan recórrer a ells?

Què són els implants dentals? Abans era complicat saber d’ells, però amb el pas del temps, cada vegada és més freqüent veure com a amics, coneguts i familiars ja es decanten per aquest procés, ara molt més efectiu i ràpid que fa uns anys.

El motiu és renovar peces de la seva boca que han quedat deteriorades i aquesta tècnica s’ha convertit en l’opció més desitjada i recomanada. Ara bé, Com es fa i quins materials s’empren?

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

El titani sol ser l’element més utilitzat per a l’implant dental, un material resistent que s’adapta a la perfecció amb la mandíbula. A pesar que es precisa d’un procediment quirúrgic per a aquesta intervenció en la boca, el sistema és bastant senzill de comprendre, ja que l’implant posseeix una forma de caragol que permet que es pugui fixar a l’os i per l’altra part es pugui afegir la nova peça dental.

implantes dentales

Passen els anys i la pèrdua d’alguna peça dental és alguna cosa que  se succeeix amb bastant freqüència, ja que el propi desgast, una malaltia o fins i tot una lesió han estat els encarregats d’anar provocant-la a poc a poc. Quan això succeeix, la nostra autoestima, l’estètica, així com la salut de la nostra boca, poden veure’s seriosament compromeses.

Recupera el teu somriure i qualitat de vida substituint les teves dents perdudes per implants dentals de màxima qualitat aqui

És sota aquestes circumstàncies quan es fa necessari recórrer a l’implant dental, una solució segura i capaç de garantir la recuperació de la naturalitat de totes les peces dentals afectades, a més, permetrà que puguem tornar a somriure i evitem estar pendents de la nostra imatge cap als altres.

Aquesta és la raó principal per la qual cada vegada són més els que confien en aquesta tècnica, cada vegada més segura i ràpida, gràcies a l’avanç constant que aquest camp de la medicina ha experimentat durant els últims anys.

Guardar

Guardar

Guardar