Queixals del seny. Quan hem d'extreure'ls?

Els queixals del seny són peces dentals que sovint passen desapercebudes per a les persones, encara que també poden provocar certs problemes a la boca. La necessitat d’extreure o no aquestes moles dependrà de cada pacient. T’expliquem en quins casos s’ha de realitzar una exodoncia a Reus.

Quan extreure els queixals del seny

En la nostra clínica dental a Reus acostumem a tractar pacients que requereixen l’extracció dels queixals del seny. Per això podem afirmar que és un procés segur i poc invasiu en la majoria dels casos. Fins i tot és possible que pugui evitar-se l’extracció depenent de l’estat de la boca del pacient. Preneu nota de quan es recomana extreure els queixals del seny.

Si no poden erupcionar

Els queixals del judici estan presents a la majoria de les persones. Si la seva col·locació és normal, poden arribar a erupcionar com qualsevol altra peça dental, sempre que l’espai de la boca ho permeti. No obstant això, en més de la meitat de les persones algun queixal del seny presenta dificultats per a sortir. En aquest cas serà recomanable la seva extracció.

Si causen problemes a la boca.

També pot ser que la presència dels queixals del seny sigui responsable de problemes bucals com a infeccions, dolor o danys a altres peces dentals. Si això ocorre, és probable que sigui necessari extreure’ls, perquè cap altre tractament serà igual d’efectiu.

Si no permeten realitzar certs tractaments

En tractaments com la col·locació d’ortodòncia o de pròtesis dentals, és possible que els queixals del seny interfereixin. Malgrat no presentar dolor o altres problemes, caldrà extreure’ls per a poder completar amb èxit aquests tractaments.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *