Tornada a l'escola amb un somriure nou: ortodòncia

Setembre és el mes de la tornada a l’escola i a la feina. Reprenem els costums i els hàbits diaris: aixecar-se aviat, assistir a classe, les activitats extraescolars, l’esport … És per això que també és un bon moment per col·locar-se un tractament d’ortodòncia per millorar la nostra salut i la nostra estètica.

Què es l’ortodoncia?

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa de corregir els problemes d’alineament de les dents i de mossegada, aconseguint una funcionalitat perfecta i una estètica dental bonica i harmoniosa. Els tractaments d’ortodòncia es poden posar a qualsevol edat, ja que sempre podem corregir els problemes d’os i alineament dental. Així que si tant el teu fill com tu necessiteu un tractament ortodòntic, aquest és el moment de començar!

Cal destacar que l’ortodòncia infantil és un dels tractaments més freqüents entre els nens, ja que quan vam detectar a primerenca edat algun problema, aquest és més fàcil de solucionar ja que ens anticipem a el mateix i no deixem que avanci fins a l’edat adulta. A més, en cas d’escollir algun tractament d’ortodòncia amb brackets el factor estètic no sol ser un impediment quan s’és petit, però sí que pot resultar un problema quan ja ets adult. En aquests cas comptem amb ortodòncies més discretes com el cas de Invisalign.

A quina edat s’ha d’iniciar un tractament d’ortodòncia infantil?

Depèn de cada cas, però normalment, llevat que hi hagi problemes molt seriosos que tinguin a veure amb els ossos, un tractament d’ortodòncia es comença quan les dents definitives ja han erupcionat i reemplaçat a les dents de llet.

En Primdental sempre recomanem una visita primerenca a l’ortodoncista perquè valori tant la posició com la mossegada de les dents i el creixement dels ossos maxil·lars al voltant dels 7-8 anys. Si després d’aquesta primera revisió el odontopediatra considera que el desenvolupament és correcte, és recomanable realitzar controls periòdics una vegada cada sis mesos o a l’any.

D’aquesta manera, es podrà fer un seguiment de l’evolució de la salut dental i es podrà detectar els problemes, en cas que es produeixin, en fases primerenques. Per contra, si hi ha alguna alteració en l’alineament o la mossegada de les dents, l’especialista valorarà la possibilitat de començar un tractament d’ortodòncia, realitzant un estudi complet amb radiografies i fotografies intraorals i extraorals, així com un tractament personalitzat per al nen .

Ortodòncia amb Brackets o Ortodòncia Invisible

A la nostra clínica comptem amb tecnologia innovadora i realitzem els tractaments més nous, de manera que pel que fa a l’ortodòncia es refereix, els nostres pacients tenen diferents tipus per triar la seva opció desitjada. Tant els brackets metàl·lics com l’ortodòncia invisible donen bons resultats. Aquesta última és més còmoda, higiene, estètica i removible, mentre que els brackets són resistents i més econòmics que el tractament Invisalign.

Si estàs interessat / -a en col·locar-te un tractament d’ortodòncia per a tu o per al teu fill, sol·licita informació i pregunta també per la nostra finançament. En Primdental, dentista a Reus, podem ajudar-te a somriure sense que se’n ressenti la butxaca.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres al 977.128.708.

Troba’ns al Raval Martí Folguera, 22 baixos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.