Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Tipus d’Implants Dentals


Consisteix en la col·locació d’un implant per a la reposició d’una dent perduda. Es pot planificar per posar l’implant en el moment de realitzar l’extracció: IMPLANT IMMEDIAT; o ajornar-ho un temps en funció del criteri del professional i les necessitats estètiques del pacient. En casos estètics podem planificar la col·locació d’una dent provisional sobre l’implant: CÀRREGA IMMEDIATA, per evitar al pacient estar amb incòmodes pròtesis provisionals.
És la millor manera de reposar diverses peces perdudes sense haver de fer malbé dents sanes. En un període d’uns 3 mesos podràs gaudir de les teves dents amb un tractament altament funcional i estètic.
Si no tens dents i et vols rehabilitar la boca d’una forma segura i duradora, pensa en les opcions que ens proporcionen els implants dentals. Podem diferenciar entre rehabilitacions extraïbles retingudes per implants i rehabilitacions fixes sobre implants
És el tractament més senzill que podem realitzar amb implants dentals per rehabilitar tota una arcada. Consisteix en la col·locació de 2 o 4 implants i a sobre d’aquests la realització d’una pròtesi de tota la teva boca que queda retinguda gràcies als mateixos. Els implants dentals eviten que la pròtesi tingui mobilitat dins la boca.

A l’ésser extraïble permet mantenir una higiene adequada de la zona i de la pròtesi evitant males olors i sabors. És un procediment simple que no necessita d’empelts ossis en la immensa majoria de casos.

Consisteix en la col·locació de 6 implants i, recolzat sobre aquests, la realització d’una pròtesi que reposa totes les dents d’una arcada de forma fixa. És un tractament altament estètic i funcional. És molt important mantenir una correcta higiene de la zona un cop posada la pròtesi. En aquests casos recomanem l’ús d’irrigadors bucals, aparells que tiren aigua a pressió i ajuden a la correcta higiene de la zona. Aquest tractament permet més flexibilitat a l’hora de localitzar els implants a la boca de tal manera que podem evitar zones amb menys disponibilitat òssia.
És un tractament que requereix la col·locació d’entre 6 i 8 implants i recolzada en aquests la realització d’una pròtesi de metall porcellana o porcellana sola. És el tractament més estètic i funcional que podem oferir als nostres pacients desdentats totals. Per poder realitzar-lo cal localitzar els implants en determinades zones perquè després la pròtesi sigui funcional i estètica. És per això pel que sovint ens cal realitzar algun tipus d’empelt d’os previ o simultani a la col·locació d’implants per poder realitzar aquest tractament.

En el següent video t'expliquem
com funciona la implantologia dental


Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

On som?