Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Preguntes sobre Odontologia Conservadora


L’objectiu principal d’aquesta especialitat és eliminar el mínim possible de dent sa utilitzant tècniques mínimament invasives.
Pràcticament a qualsevol. Tant els pacients molt joves (nens) com els adults de qualsevol edat poden sotmetre a aquest tipus de tractaments. Per exemple: és habitual realitzar obturacions (empastes) a nens a partir dels dos anys.
Dins de l’Odontologia Conservadora es duen a terme tractaments molt diversos. Aquests serveixen fonamentalment per reconstruir peces dentals que han estat danyades per càries, desgast o traumatismes. Dins d’aquests tractaments el més habitual és el de la obturació, que és el que comunament es coneix com empastament.

A més, es realitzen reconstruccions. Aquest tractament és molt similar a la obturació ja que consisteix a restaurar una part de la dent amb composite. No obstant això, es diferencien en que la reconstrucció es porta a terme quan el dany és major.

També són molt comuns les incrustacions de compòsit o de ceràmica. Per la seva banda, aquest procediment és molt similar a la reconstrucció. La diferència és que les incrustacions es realitzen al laboratori. Això es deu al fet que la part de la dent que s’ha de restaurar és menys accessible per l’odontòleg. Per això, les peces es realitzen al laboratori, el que fa que siguin més resistents i adaptables.

Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

On som?