Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Tipus d’Odontologia Preventiva


Les tècniques de prevenció més importants són el raspallat dental i l’ús del fil dental, al menys dues vegades al dia per eliminar la placa que s’acumula a les dents i la línia de la geniva. Si no s’elimina la placa s’endureix i facilita la formació de càries i l’aparició de malaltia periodontal.
El fluor enforteix les dents i prevé la càries dental. Es troba en la majoria de pastes dentífriques a més d’estar en petites quantitats en el proveïment d’aigua pública.
Les neteges dentals regulars (de 6 a 12 mesos) són necessàries per eliminar la tosca acumulada i remoure les taques dentals.
A causa que la majoria d’afectacions dentals són indolores a els seus inicis, les visites regulars són l’única manera de descobrir problemes dentals Abans que causin un dany important a les teves dents. Per aquest motiu és de gran ajuda acudir al dentista com a mínim 1 cop a l’any, o més regularment segons les indicacions de l’odontòleg.
Són útils per detectar problemes en les dents que no es poden veure a simple vista, com les càries entre les dents.
Són revestiments prims que es col·loquen a la superfície masticatòria de les dents per prevenir les càries dentals. Solen utilitzar-se en odontopediatria.


Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

On som?