Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Tipus de Pròtesis Dentals


És el tractament més senzill que podem realitzar amb implants dentals per rehabilitar tota una arcada. Consisteix en la col·locació de 2 o 4 implants i sobre aquests la realització d’una pròtesi de tota la teva boca que queda retinguda gràcies als mateixos. Els implants dentals eviten que la pròtesi tingui mobilitat dins la boca.

A l’ésser extraïble permet mantenir una higiene adequada de la zona i de la pròtesi dental evitant males olors i sabors. És un procediment simple que no necessita d’empelts ossis en la immensa majoria de casos.

Consisteix en la col·locació de 6 implants i, recolzat sobre aquests, la realització d’una pròtesi dental que reposa totes les dents d’una arcada de forma fixa. És un tractament altament estètic i funcional. És molt important una correcta higiene de la zona un cop posada la pròtesi. En aquests casos recomanem l’ús d’irrigadors bucals, aparells que tiren aigua a pressió i ajuden a la correcta higiene de la zona. Aquest tractament permet més flexibilitat a l’hora de localitzar els implants dins la boca de tal manera que podem evitar zones amb menys disponibilitat òssia.
És un tractament que requereix la col·locació d’entre 6-8 implants i recolzada en aquests la realització d’una pròtesi de metall porcellana o porcellana sol. És el tractament més estètic i funcional que podem oferir als nostres pacients desdentats totals. Per poder realitzar-lo cal localitzar els implants en determinades zones perquè després la pròtesi sigui funcional i estètica. És per això pel que sovint ens cal realitzar algun tipus d’empelt d’os previ o simultani a la col·locació d’implants per poder realitzar aquest tractament.

Sol·licita la teva 1ª citaGRATUÏTA i torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

On som?