Vacances i salut oral: què portar a la teva maleta?

Les teves merescudes vacances estan molt a la vora. D’entre tot el que has de portar per a passar-ho bé, no pots oblidar les eines bàsiques d’higiene bucal. És massa habitual descurar la cura de les dents durant les vacances, per això, des de la nostra clínica dental a Reus, t’expliquem què no ha de faltar en la teva maleta.

Com cuidar la teva salut oral durant les vacances

Cuidar de la salut de la teva boca durant de les vacances no hauria de ser més complicat que en altres moments de l’any. El més important és que mantinguis els bons hàbits d’higiene i portis en tot moment el que et comptem a continuació.

Raspall i pasta de dents

El raspall i la pasta de dents són elements imprescindibles per a la cura bucal. Si creus que en la teva maleta no hi ha espai per a això, t’equivoques. I és que existeixen models de viatge de petita grandària, que fins i tot entren en una petita bossa. Així tindràs sempre a mà la possibilitat de netejar la teva boca.

Col·lutori i fil dental

També és aconsellable que t’acompanyin el col·lutori i el fil dental a les teves vacances. Com en el cas anterior, existeixen versions més petites, de viatge, que poder portar a qualsevol lloc. Recorda que, quant millor sigui la teva higiene oral, més protegida estarà la salut de les teves dents.

Xiclets sense sucre

En cas de no estar en situació de raspallar-te les dents després d’un menjar, una solució momentània és la de mastegar xiclet si sucre. Faràs bé de portar alguns paquets en la teva maleta. I és que, encara que aquest producte no equival al raspallat, és una bona ajuda per a moments puntuals.

Tractaments dentals

D’altra banda, si t’estàs realitzant qualsevol tractament dental, no pots oblidar aquells elements que t’ajudin a mantenir-lo. Ja sigui medicació, productes específics per a la cura dental o qualsevol altra cosa recomanada pel teu dentista a Reus de confiança.

Ja tens clar què has de portar en la teva maleta per a cuidar la teva higiene bucal en vacances? En tot cas, veuen a visitar-nos a la nostra clínica dental de Reus abans de sortir de viatge. Et donarem els millors consells perquè el teu somriure es mantingui perfecta tot l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *