Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTAi torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

Tractaments ajustats
Atenció personalitzada als nostres pacients

Instal·lacions d’última generació al servei del pacient, ubicats al centre de Reus.

Disposem d’un servei d’alta qualitat gestionat per odontòlegs que busquen l’excel·lència en cada tractament.

A Primdental som experts en les últimes tecnologies aplicables als tractaments, aconseguint els millors resultats i reduint els terminis.

Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTAi torna a somriure


Qualitat i ètica, a bon preu …


Tractaments que realitzem a la nostra clínica dental


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats

implantes dentales reus
Implantologia

A Primdental creiem fidelment en els avantatges que aporten els tractaments d’ implantologia, així com tot el conjunt de tècniques d’avantguarda que van sorgint per reposar dents perdudes, fins i tot en els casos més desfavorables.


Més Informació

Periodoncia Reus
Prevenció

Els tractaments odontològics de prevenció i conservació són necessaris per evitar malalties i possibles pèrdues de dents. Amb un diagnosi i un pla de tractament adequats és possible mantenir la boca sana durant més temps.


Més Informació

Estética Dental Reus
Estètica Dental

Actualment l’èxit d’un tractament dental ja no només persegueix l’eliminació d’un problema o la reposició d’una o diverses peces dentals, sinó que a més es persegueix realitzar-lo amb els millors resultats estètics per al pacient.


Més Informació

Ortodoncia Reus
Ortodòncia Invisible

L’ortodòncia col·loca les teves dents al lloc correcte. Aconseguiràs un somriure bonic. Absència de dolor o molèsties durant tota la intervenció. Gràcies a la  Ortodòncia invisible pots corregir les teves dents sense que ningú ho noti.


Més Informació

On som?