Tractaments
que realitzem
a la nostra
clínica dental

A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats.


Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

implantes dentales reus
Implantologia

A Primdental creiem fidelment en els avantatges que aporten els tractaments d’implantologia, així com tot el conjunt de tècniques d’avantguarda que van sorgint per reposar dents perdudes, fins i tot en els casos més desfavorables.


Més Informació

Periodoncia Reus
Odontología Preventiva

Els tractaments odontològics de prevenció i conservació són necessaris per evitar malalties i possibles pèrdues de dents. Amb un diagnòstic i pla de tractament adequats és possible mantenir la boca sana durant més temps.


Més Informació

Estética Dental Reus
Estètica Dental

Actualment l’èxit d’un tractament dental ja no només persegueix l’eliminació d’un problema o la reposició d’una o diverses peces dentals, sinó que a més es persegueix realitzar-lo amb els millors resultats estétics per al pacient.


Més Informació

Ortodoncia Reus
Ortodòncia

L’ortodòncia col·loca les teves dents al lloc correcte. Aconseguiràs un somriure bonic. Absència de dolor o molèsties durant tota la intervenció. Gràcies a la Ortodòncia invisible pots corregir les teves dents sense que ningú ho noti.


Més Informació

implantes dentales reus
Endodòncia

És important tenir cura de la salut bucodental, evitant possibles trastorns en les dents. Cal recórrer a tractaments d’endodòncia que permeten eliminar la polpa de la dent i segellar el conducte pulpar.


Més Informació

Periodoncia Reus
Periodòncia

Els problemes a les genives han de ser tractats a temps, abans que puguin agreujar-se i ocasionar danys pitjors com la caiguda de diverses dents, hipersensibilitat i retirada de la geniva.


Més Informació

Estética Dental Reus
Pròtesis Dental

Quan es perden una o diverses peces dentals és important reposar-les el més aviat possible ja que els problemes derivats poden ser encara més grans que el fet de perdre una peça.


Més Informació

Ortodoncia Reus
Odontologia Conservadora

L’Odontologia conservadora té com a objectiu salvar i conservar dins la boca del pacient una dent malalta o feta malbé, ja sigui per càries, desgast o traumatisme.


Més Informació


Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

On som?