Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Ortodòncia Invisible

Els tractaments es realitzen mitjançant la tècnica més innovadora d’Invisalign, tant en adults com en adolescents. A través d’una seqüència d’alineadors que es canvien a mesura que les dents es mouen, aconseguim corregir els problemes d’ortodòncia dental més complexos.

Avantatges d’Invisalign

El principal avantatge d’Invisalign és que permet corregir la posició de les dents sense que ningú se n’adoni. A més resulta molts més còmode que les ortodòncies fixes , ja que és possible treure’ls i posar-los en qualsevol moment.

No només resulta més còmode, sinó que a més no produeix dolors, rascades o inflamacions a la boca com poden arribar a ocasionar altres tipus d’ortodòncies.
Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure


Ortodòncia Tradicional

Disposem de tots els tipus de brackets per satisfer les necessitats i gustos dels nostres pacients. Per a cada model tindràs a disposició tota la informació necessària i recomanacions segons el teu cas.

Brackets

El seu principal avantatge és que són molt econòmics respecte a la resta i ofereixen una gran durabilitat, funcionalitat i capacitat d’adhesió.
Cada tipus de pacient requerirà un tipus de brackets per a la seva ortodòncia tenint en compte diferents aspectes. El nostre compromís és que disposis de totes les opcions possibles i el nostre consell raonat sobre el que serà més adequat per a tu.MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

Testimoni sobre Brackets

La nostra pacient Marta Bujarante ens comenta com va conèixer Primdental i qual fuie l’atenció rebuda des de la seva primera consulta per aplicació de brackets.
On som?