Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTA i torna a somriure

Preguntes sobre Endodoncia


L’endodòncia evita que s’hagin d’extreure les dents, salvant-les de la seva extracció. Gràcies a l’endodòncia a la dent malalta amb contaminació bacteriana del nervi se li pot retornar la seva salut, funció masticatòria i estètica.
 • Dolor agut constant i no intermitent
 • Canvi de color de la dent provocant enfosquiment
 • Flegmó
 • Sensibilitat augmentada al fred o a la calor
 • Fístula o embalum de la mida d’un gra d’arròs a la geniva
Un cop finalitzat el tractament endodòntic la dent ha de ser restaurada i reconstruïda per tornar-li la seva forma normal. Si es tracta correctament aquesta dent quedarà protegida enfront de la fractura. En pocs casos de dents endodonciades i restaurades pot produir-se una fractura a causa d’altres causes com el bruxisme.
L’única alternativa que hi ha és l’extracció de la dent pel que sempre es proposarà la realització de l’endodòncia.
Les endodòncies es realitzen amb anestèsia local de manera que durant la intervenció la dent està adormida i no se sent cap dolor. Una vegada que es passa l’anestèsia pot existir un petita molèstia d’irritació que remetrà als dos o tres dies.
Després de la realització d’una endodòncia i la seva restauració la dent endodonciada es comporta exactament igual que una peça normal. Requerirà les mateixes cures d’higiene, prevenció i revisions que qualsevol altra peça.

Sol·licita la teva 1ª cita GRATUÏTAi torna a somriure

MESURES DE SEGURETAT E HIGIENE COVID-19

 

A  Primdental  tornem a la normalitat comptant amb els millors professionals i complint els protocols de seguretat, higiene i desinfecció marcats pel Ministeri de Sanitat.

Avui més que mai, estem convençuts que la SALUT ORAL dels nostres pacients és la nostra màxima prioritat i per això seguim un minuciós procés de desinfecció de la clínica. Tot el nostre personal porta els EPI (equips de protecció individual), fem ús del gel  hidro -alcohòlic, purifiquem l’aire dels gabinets per a un ambient més saludable, ens assegurem que els pacients guardin la distància de seguretat a la sala d’espera, etc.

Des de  Primdental  volem que vinguis a la clínica el menor nombre de vegades possible per a realitzar-te el teu tractament, per això aprofitarem al màxim cada una de les teves visites.

Tot el nostre personal està a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que vulguis realitzar-nos en el nostre telèfon: 977 12 87 08

Opinions dels nostres pacients


A Primdental ens diferenciem per la màxima qualitat tècnica dels nostres tractaments, així com pel tracte familiar i proper del nostre equip de professionals, altament qualificats
 • positive review  la atención buenísima y son muy buenos me lo hicieron fenomenal y no dolió nada perfecto y lo agradezco mucho tengo um dentista para lo k me aga falta

  Fernanda Victorio Chavero Avatar Fernanda Victorio Chavero
  05/03/2019

  positive review  Atenció fantàstica i excelents professionals.

  Jesus Abascal Avatar Jesus Abascal
  05/03/2019

  positive review  La primera visita genial. Nos atendieron muy bien y nos dieron un diagnostico muy concreto. Muchas facilidades para la inversion y muy buenos professionales. Un trato y equipo excelente.

  Cinta Fernández Puchades Avatar Cinta Fernández Puchades
  05/03/2019
 • positive review  Gran equip amb molta professionalitat i tracte immillorable! Recomanable 100%.

  Elena Edel Avatar Elena Edel
  05/03/2019

  positive review  los primeros del servicio y segundo pues veo que son bastante serios y responsables estoy muy contento sólo puedo decir eso

  Juan Moya Moreno Avatar Juan Moya Moreno
  05/03/2019

  positive review  Buen trato ! Te dan toda la información que necesitas

  Jazmin Villamizar Caicedo Avatar Jazmin Villamizar Caicedo
  24/02/2019

On som?